Burgemeester

De vrolijkste burgemeester van Nederland. Mag op uw feest, receptie of bijeenkomst niet ontbreken. Indien gewenst kan hij een komische speech op maat maken en houden. Iemand kan door hem op een vrolijke manier in het zonnetje worden gezet. Verder mengt hij zich tussen de gasten en drinkt een "glaasje" mee. Doet zich voor als burgemeester, maar eigenlijk is hij loco. Zijn hele leven is hij al "loco".

Free Fantasy typetje burgemeester

 

Ook kan hij de gasten bij de entree verwelkomen. Hij houdt van mensen en geeft iedereen meteen het gevoel welkom te zijn. Ook al praat hij met een Gooise "r", hij voelt zich altijd erg verwant met de burgers. Maakt graag met iedereen een praatje. Is heel erg voor het milieu, als het maar een goed milieu is.

Feestburgemeester

Of het glas nu halfvol of halfleeg is, hij heeft altijd een glas in zijn hand. Aan de stand van de cognac in het glas kan hij zien hoe laat het is. Als het glas leeg is, is het bijv. tijd om naar huis te gaan. Nooit meer dan één glas per dag, want hij volgt een kuur op doktersrecept. De dokter heeft gezegd dat hij de kuur moet afmaken, anders maakt de kuur hem af. Wanneer hij in de auto wordt aangehouden, kan hij zeggen: "Ik heb er maar eentje op". 

  

Burgemeestersechtpaar

Soms komt hij samen met zijn vrouw Claire. Hij heeft haar leren kennen toen ze vroeger bij een slijterij werkte. Hun huwelijksreis ging naar Frankrijk, naar de plaats Cognac. Zij is zijn steun en toeverlaat. Als de cognac op is, is zij ook letterlijk zijn steun. Er heeft ooit een goudvis in zijn glas gezeten, maar die is een keer per ongeluk bij een slok naar binnen gegleden. De vis zit er nog steeds en geeft hem soms kriebels. Geen vlinders, maar goudvis in de buik. En zodra het donker is, wordt hij vanzelf de nachtburgemeester.

Enkele van zijn broers: pizzakoerier Luigi, kapitein Brakschuit en beveiligingsagent Mobiele Snor.

 

Free Fantasy typetje burgemeester entree

Free Fantasy typetje burgemeester 2

Free Fantasy act typetje burgemeester 4Free Fantasy act typetje burgemeester 3 

 Free Fantasy typetje burgemeester entree 2  Free Fantasy typetje burgemeester 6 Free Fantasy typetje burgemeester 10  Free Fantasy typetje burgemeester 11 Free Fantasy burgemeester 12Free Fantasy typetje burgemeester 12     Free Fantasy typetje burgemeester 7Free Fantasy typetje burgemeester 13 Free Fantasy typetje burgemeester 14Free Fantasy typetje burgemeester 15