Typetje boswachter Houtniet

 
Is uit het goede hout gesneden. Stuurt graag mensen het bos in. Liefde voor alles wat kruipt, vliegt en loopt. Hij denkt veel te weten over de natuur en kan daar grappig over vertellen. Is boswachter én jager. Hij heeft een geweer maar meestal schiet hij mis. Zijn motto: als je niet weet wat je mist, mis je niets. Behalve slakken, die raakt hij wel. Of een dooie mus. Hij kijkt graag naar vogels, ziet ze vaak vliegen. Woont in het bos.

typetje boswachter 1

Op een feest, party of evenement zal hij het natuurlijke in u aanspreken, uw groene kant. Alles is groen aan hem: zijn kleding, zijn groene vingers, zijn groene geest. 

In de liefde is hij ook wel groen. Hij is niet het type ladykiller. Gelukkig heeft hij de natuur als zijn beste vriendin. Hij droomt wel eens van twee reebruine ogen. Ooit hoopt hij nog eens in de ogen van zijn droomvrouw te kijken: reebruine, reegroene of reeblauwe. Maar een boswachter kan wachten.
Hij communiceert ook goed met dieren. Hij kan ze lezen. Hondenfluisteraar, kattenfluisteraar, hij is het allemaal. Boomhuggen doet hij ook graag. Voel je één met de natuur. Bomen houden van mensen. En Houtniet houdt van bomen met mensen. Een dag niet geboomd is een dag niet geleefd.
Hij verschijnt op buitenevenementen, open dagen, Dag van het park, evenementen binnen, Boomplantdag, en bedrijfsevenementen.
Enkele van zijn broers: Peter Plant, burgemeester Wil en Nico van de kliko.   
 

typetje boswachter 2typetje boswachter 10

typetje boswachter 4typetje boswachter 9typetje boswachter 6

  typetje boswachter 7typetje boswachter 8

 typetje boswachter 10typetje boswachter 3