Boswachter en jager Houtniet

Is uit het goede hout gesneden. Liefde voor alles wat kruipt, vliegt en loopt. Hij denkt veel te weten over de natuur en kan daar grappig over vertellen. Is boswachter én jager. Hij heeft een geweer maar daar schiet hij weinig mee. Niet geschoten, altijd mis is bij hem: altijd mis. Behalve slakken, die raakt hij wel. Of een dooie mus. Hij kijkt graag naar vogels, ziet ze vaak vliegen. Woont in het bos.

typetje boswachter 1

 

Op een feest, party of evenement zal hij het natuurlijke in u aanspreken, uw groene kant. Alles is groen aan hem: zijn kleding, zijn groene vingers, zijn groene geest. 

In de liefde is hij ook wel groen. Hij is niet het type ladykiller. Houtniet heeft geen vrouw, wel veel exen. Ook hier geldt: wel geschoten, maar altijd mis. Gelukkig heeft hij de natuur als zijn beste vriendin. Hij droomt wel eens van twee reebruine ogen. Ooit hoopt hij nog eens in de ogen van zijn droomvrouw te kijken: reebruine, reegroene of reeblauwe. Maar een boswachter kan wachten.

Hij communiceert ook goed met dieren. Hij kan ze lezen. Hondenfluisteraar, kattenfluisteraar, hij is het allemaal. Boomhuggen doet hij ook graag. Voel je één met de natuur. Bomen houden van mensen. En Houtniet houdt van bomen met mensen. Een dag niet geboomd is een dag niet geleefd.

Hij verschijnt op buitenevenementen, open dagen, Dag van het park, evenementen binnen, Boomplantdag, en bedrijfsevenementen.

Enkele van zijn broers: Peter Plant, burgemeester Wil en Nico van de kliko 

 

typetje boswachter 2typetje boswachter 3

typetje boswachter 5typetje boswachter 4typetje boswachter 6

typetje boswachter 7  typetje boswachter 8

typetje boswachter 9 typetje boswachter 10