typetje beveiligingsagent 1typetje beveiligingsagent 10typetje beveiligingsagent 2

Typetje beveiliger, beveiligingsagent "Mobiele Snor"

 
U komt Bram tegen bij de entree, als parkeerwachter op de parkeerplaats  of binnen waar het feest, party, receptie of evenement plaatsvindt. Mobiel rijdt hij dan op zijn electrische scooter rond. Gastvrij, vriendelijk en vrolijk. Kan met veel woorden weinig zeggen. Is goed met mensen en kan snel inschatten wie hij voor zich heeft. Mensenkenner. Maakt met iedereen contact, vraagt dóór en wil altijd het naadje van de kous weten. Drukt nooit zijn snor, want hij wil overal bij zijn en niks missen. Soms wordt deze beveiliger wel eens "Bromsnor" genoemd.
Beveiligingsagent die reageert op alles wat beweegt. En niet beweegt. Hij zegt: "Ik zie altijd heel veel niet. Het probleem is: ik ben altijd ergens niet, en dat op meerdere plaatsen. Maar waar ik ben, ben ik." Veiligheid voor alles. Hij houdt een oogje in het zeil. "Ik ben uw oren en uw ogen. En als het moet uw handen en uw voeten." Alles doet hij om het u naar de zin te maken.
Hier ziet u hem in actie in een bouwmarkt  video beveiligingsagent "Mobiele Snor".

 

typetje beveiligingsagent 3

Security, beveiliging, bewaker, portier, gastheer, vliegende keep, manusje-van-alles, regelaar: Bram is het allemaal. Hoe meer er gebeurt, hoe fijner hij het vindt. Niks wil hij missen.
Door zijn scooter is hij mobiel inzetbaar. Vandaar zijn bijnaam: Mobiele Snor. Die snor heeft hij ooit van zijn vader gekregen, dat was Bromsnor. Maar Bram bromt niet, hij moppert nooit en is altijd goed gemutst. Gek op feesten, partijen, recepties, jubilea, evenementen, festivals, braderieën. Overal waar mensen zijn. Ook zeer geschikt voor straattheater en een straattheaterfestival.
Wilde ooit agent worden, maar was te snel afgeleid. Nu leidt hij andere mensen af.  Is als beveiligingsagent helemaal op zijn plaats.
Enkele van zijn broers: burgemeester, lakei Vrijblij, boswachter Houtniet en vieze kok.  
 

 typetje beveiligingsagent 5typetje beveiligingsagent 4 typetje beveiligingsagent 6  typetje beveiligingsagent 7 typetje beveiligingsagent 12   typetje beveiligingsagent 9  typetje beveiligingsagent 13 typetje beveiligingsagent 11