Pizzabezorger, pizzakoerier

Daar komt Luigi aangereden op zijn brommer. Excusi dat hij nu pas komt voor de pizza die u gisteravond besteld had. "Iek heb hier die pizza's van giesteren. Ies mijn specialiteit." Gister liep alles fout: brommerpech, ruzie met de vrouw en de brug stond open. Maar nu is hij er wel! Met zijn charmante italiano-glimlach probeert hij u te vermurwen.

U kunt ook ter plekke vast een nieuwe bestelling bij hem plaatsen. Hij bezorgt in Nederland! Voor de verdere plekken moet hij dan wel de dag ervoor al vertrekken om op tijd te zijn. "Iek ga deze keer echt voor oe zorgen datte pizza ook echt op tijd komt. Kaaik ien mijn blauwe ogen: je koent mij vertrouwen."

Free Fantasy typetje pizzakoerier 1

Luigi woont nu 12 jaar in Nederland, hij heeft een Nederlandse vrouw, Margarita. Dat is dan ook zijn favoriete pizza. Nederland is inmiddels ook een beetje zijn land geworden. Al bljf je horen dat hij uit Italië komt. Daarom praat hij dan ook graag met iedereen, om zijn Nederlands te verbeteren.

Italië mist hij niet meer, alleen wel de familia daar. Zijn hart blijft immers altijd Italiaans. Daarom is het zo fijn dat één van de mooiste produkten van zijn land mag rondbrengen: pizza's. Zijn motto: "Met die pizza aan de deur, krijgt uw leven wat meer kleur". Op een feest of evenement krijgt Luigi gelukkig nooit klachten, ook al zijn het dan de pizza's van gister. Als men hoort welke "oengelooflijke pech" hem heeft getroffen, vergeeft men hen onmiddellijk. "Mille grazie".

 

  Free Fantasy typetje pizzakoerier 2

Free Fantasy typetje pizzakoerier 3